PERICA JERKOVIĆ

Comedian and šlager singer

« | | »

Jerry Seinfeld vs Larry King

8.11.2007

Tole je precej vroča zadeva. Jerry kot gost v šovu Larryja Kinga napade Larryja, ker ga je ta z vprašanjem o prekinitvi predvajanja nanizanke močno užalil.

YouTube slika preogleda

Enominutni posnetek, ki je razdelil youtube publiko. Eni trdijo, da je prav, da ga je napadel, saj je neverjetno, da si host njegovega ranka in izkušenj privošči biti tako nepripravljen na intervju. Drugi pa spet trdijo, da je Jerry bebec, ki bi lahko bolj spoštoval legendo, ki sedi nasproti njega in da bi Larry moral odgovoriti: “Do you know who I am?!”

Meni je vse skupaj dišalo na publicity stunt. Še vedno mislim, da obtaja možnost, da sta bila dogovorjena. A najverjetneje, upoštevajoč dejstvo, da je Jerry slab igralec in odličen komedijant, tole ni bilo zaigrano.

Na Larryjevo zares neumestno vprašanje je Jerry svojo užaljenost po mojem mnenju namerno napihnil in si fajn privoščil Larryja čisto zaradi šova, saj je komedijant, jebemujarca.
Mislim, da vendarle ni tak dickhead, da bi resno mislil s tistim Do you know who I am?, čeprav njegov zadnji material malo smrdi po bolanem ameriškem napuhu, ker se dela norca iz slik mučenja Iračanov, ipd. (v linkanem avdio posnetku celo Komikaze zajebava, prasec).

 • Share/Bookmark
 

Avtor perica, zapisano 8.11.2007 ob 07:30 pod Komedija, Video, Vse. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

4 odgovorov na “Jerry Seinfeld vs Larry King”
 1. markopigac - 8.11.2007 ob 08:14
  markopigac

  Meni, ki sem fen Jerry je bilo takoj jasno, da je to igra. Se ne vidi? ;)

 2. Vanja - 8.11.2007 ob 08:21

  Zezal se je, seveda.

 3. perica - 11.11.2007 ob 08:34
  perica

  Seveda je razvidno, da Jerry ni bil užaljen na način, da bo zaradi tega ves rdeč zapustil studio, saj vseskozi ima tisti ciničen, seinfeldovski smurk na ustnicah. Ampak čisto prva reakcija se mi zdi avtentična.

  Fora je v tem, da nihče ni imun na slavo in, če si fan Seinelda, potem si verjetno opazil, da je po zares velikem uspehu nadaljevanke postal malo bolj nadut.

  Ko se vsi okoli tebe obnašajo tako, kot da si nekaj več, sčasoma se začneš obnašati tudi sam tako obnašati.

  Tukaj, če le ne bi šlo za komedijanta in komedijo, je že zaradi razlike v letih taka reakcija neprimerna. Kaj šele zaradi rešpekta, ki si ga legendarni stric z očali in naramnicami, v srajci zavihanimi rokavi, zasluži.

  To je moje mnenje.

 4. Fetalij W. Tyschew - 11.11.2007 ob 22:55
  Fetalij W. Tyschew

  tudi meni se je tole zdelo malo napihnjeno in zajebantsko… seveda je bil presenečen, ko je slišal vprašanje, ampak potem je vse zajebancija :) verjetno mu je jasno, da ga je hotel larry malo zbosti, biti provokativen ali kaj takega…

Komentiraj