PERICA JERKOVIĆ

Comedian and šlager singer

« | | »

Štafeta – promo skeč Panča, 2. festivala stand-up komedije Ljubljana

17.06.2009

Končno ga imamo. Skeč v haj definišnu. Moram priznati, da so se mi sline cedile, ko sem pred časom na Vesti prvič zagledal prispevke v resoluciji, v primerjavi s katero DV izgleda absolutno amatersko.

Odvrgli smo kar nekaj scenarijev in se odločili za takega, ki bo imel veze s festivalom, a bo vseeno zabaven in izviren. Napisali smo ga Rox, Tešky, Pižama in jaz. Režijski okvir, ki sem ga zastavil, je bil mešanica absurda, slapsticka in, kot že rečeno, nepozabne vloge Tima Rotha iz filma Four rooms. Snemali smo v četrtek popoldne, za dve uri nas je prekinil dež, zvečer pa za dodatne pol ure dež in toča.  A nam je vseeno uspelo brez nasnemavanja. Glasbo sem sposodil od pokojnega mojstra Renata.

YouTube slika preogleda

Karkoli v tem trenutku napišem o tem izdelku, bo zvenelo preveč vzneseno in subjektivno, ker sem se z njim ukvarjal ves teden, z izjemo petkovega nastopa v Celju (pred, moram omeniti, fenomenalno publiko). Dokler sem v feelingu, bom naredil tudi making of. Pižama je objavil nekaj fotk s snemanja.

A propo štafet: Police – U2 – Coldplay. Ne pa faking Killers.

  • Share/Bookmark
 

Avtor perica, zapisano 17.06.2009 ob 15:45 pod Avtorsko, Komedija, Komikaze tour, Sketch comedy, Stand-up comedy, Video, Vse. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

En odgovor na “Štafeta – promo skeč Panča, 2. festivala stand-up komedije Ljubljana”
  1. Aleš - 19.06.2009 ob 12:36

    hahahaha:D

    Mega!:D

Komentiraj