PERICA JERKOVIĆ

Comedian and šlager singer

« | | »

Zagrebački Panč

9.09.2009

Pošto sam već jučer zbog priprema na zagrebački Panč polako prebacio na srpskohrvatski, neka i ovaj blog bude takav.

Sinoć smo u ljubljanskom SubSubu izveli javnu vježbu. Super atmosfera, friends and family scena. Potvrdili su se moji strahovi da sam postao potpuno nevješt maternjeg jezika. Jebi ga, bilo je neizbježno. Ako 17 godina živiš u državi u kojoj govore drugi jezik (to da je sličan je samo još gore), i ako zadnjih 5 od tih 17 godina 95% vremena govoriš taj drugi jezik, naravno da slijedi sužavanje vokabulara maternjeg jezika, pogrešan redoslijed riječi, interferencije, itd. Iako sam se trudio da do tog ne dođe.

Zato mi je drago da nastupam u petak, jer ću se do tada barem na pola ufurati u spiku. Murč i ja sutra poslijepodne sjedamo na vlak i dole ostajamo sve tri dana festivala. Tešky je već on d fejs of d plejs, Tin će doletjeti (figurativno) iz Maribora isti dan kao i nas dvojica, Mau u petak, Buč i Tina u subotu. Rox i Špela – možda, na kratko. Zagreb … jedva čekam.

Pojma nemamo koliko će ljudi doći. Promocija je, barem ona internetna, bila prilično dobra. Sasvim slučajno sam naletio na skečeve, kojima Marina, Jadranko, Aleks, Domagoj i društvo ovih dana promoviraju festival.

YouTube slika preogleda
  • Share/Bookmark
 

Avtor perica, zapisano 9.09.2009 ob 11:47 pod Komedija, Komikaze tour, Sketch comedy, Stand-up comedy, Video, Vse. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

Ni odziva na “Zagrebački Panč”
Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !