PERICA JERKOVIĆ

Comedian and šlager singer

« | | »

Ricky in 67. Golden Globe

18.01.2010

Sem velik fan Rickyja Gervaisa in me je zelo zanimalo kako bo sfural povezovanje prireditve 67th Golden globe. Mislim, da je delo opravil zelo solidno, ampak razvidno je, da večina ljudi v dvorani ni dojela njegovega humorja. Smejali so se največjim pančem, ampak večina vmesnih, zanj tako značilnih dovtipov, je šla mimo.

Ameri pač, za povrh pa holivudske zvezde. Mnogi so se držali kot zaspane kure.

Pri 1:43 – 1:55 je to še najbolj očitno. Predfori o tem, kako on to edinstveno priložnost z visokimi rejtingi, katerih ni vajen, namerava do daske izkoristiti za samopromocijo, se sploh niso nasmejali. Ko pa udari s stopnjevanjem: “Let’s face it – nor’s NBC”, mora dodati še “.. so! … “, da jim jasno nakaže: “Ja, tukaj bi bilo fajn, da se nasmejete”. Predfora se tako izgubi v setupu in glavni panč deluje kot edini.

YouTube slika preogleda

Na Golden Globe tiskovki se je v minutah, ko je mikrofon zasedal Christoph Waltz, ki je mnoge izmed nas navdušil z vlogo v Inglourious Basterds, zgodilo kar nekaj slastnih trenutkov nerodne tišine. Super mi je videti nekoga, ki ne dovoli, da bi mu novinarji v usta metali besede in direktno odvrne: “If that were true, yes! But it isn’t. So, I’m not worried.” Tarantino je že vedel, komu bo zaupal vlogo.

YouTube slika preogleda

Zacha Galifianakisa na tiskovki žal ni bilo, pa je za smeh poskrbel pajac Tyson, ki je pristal na vlogo v filmu Hangover, ker mu je režiser povedal, da bo ful bejb.

YouTube slika preogleda

James Cameron pa se je na novinarjevo vprašanje o tem, koliko Avatar v resnici kritizira ameriško vojsko tako ogabno vlekel ven, da mi je tale video pokvaril celoten vtis filma.

YouTube slika preogleda
 • Share/Bookmark
 

Avtor perica, zapisano 18.01.2010 ob 17:08 pod Film, Komedija, Stand-up comedy, Video, Vse. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

3 odgovorov na “Ricky in 67. Golden Globe”
 1. Marija - 29.01.2010 ob 16:00
  Marija

  Christopf Waltz je tudi edini, ki je ob prijetju globusa imel sijajen govor. Večina ostalih je bila poraznih, nekateri še kar, ampak Waltz s svojo zgodbico o Tarantino – gravitaciji jih je vse peljal lulat. Tega človeka je neznanski užitek poslušat. :-)

 2. Anubis - 29.01.2010 ob 17:51

  Kako ti lahko pokvari okus filma, kot da ga je Avatr imel? :)

 3. perica - 31.01.2010 ob 12:03
  perica

  Hm. Avatar je izpolnil vsa moja pričakovanja in sem ob ogledu filma zelo, zelo užival. Iskreno, ne vem kaj ste tisti, ki ste s filmom tako nezadovoljni, od ustvarjalca Terminatorja in Titanika pričakovali. Tarkovskyjevsko spriritualnost? Dramo na nivoju Orsona Wellesa? Cameron je Cameron.

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !