PERICA JERKOVIĆ

Comedian and šlager singer

« | | »

Sandy v novi vlogi!

18.08.2010

Punce in fantje, živ-žav, živjo!

Čeprav kot vedno imam polne roke dela z glasbo in vsem kar navadno obkroža vse kvalitetnejše Slovenske avtorje glasbe, sem našel čas za nov projekt in se Vam tokrat predstavljam v novi vlogi. Namreč na povabilo prijatelja, ki je zelo priznan podjetnik v Sloveniji saj ima veliko pomembnih poznanstev (a s tem se ne hvali ker je gentlmen, tudi on je odraščal v Avstriji tako kot jaz), sem pristal na vlogo predstavitelja novega Toyotinega modela IQ.

YouTube slika preogleda

Torej, tokrat Vas bom žal moral opehariti mojega petja in plesa, žal ni šlo drugače, treba je ostati profesionalec, ne bi bilo spodobno da, bi v predstavitvenem videu predstavitelj “kr neki” pel in plesal.

Mislim da, sem delo opravil profesionalno in na nivoju. Nisem povsem zadovoljen z montažo videa, saj sem mnenja da, bi morali določene neuspele posnetke izpustiti in res ne vidim nikakršnega smisla zakaj so jih obdržali v videu. Na portalu Youtube sem v bližini tega videa zasledil še nekaj takoimenovanih bloopers-ov za katere spet menim da, bi bilo bojlše če jih nebi objavili, saj so to NEUSPELI posnetki.

Za konec bi Vas rad še enkrat spomnil da, bo naš najnovejši glasbeni izdelek, album z naslovom Sladko, še slajše kmalu v prosti prodaji in Vam zaželel obilico užitkov ob ogledu predstavitve tega maučka.

Ostanite borci! Vedno Vaš,

Sandy

  • Share/Bookmark
 

Avtor perica, zapisano 18.08.2010 ob 02:08 pod Avtorsko, Komedija, Sketch comedy, Video, Vse. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

Ni odziva na “Sandy v novi vlogi!”
Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !