PERICA JERKOVIĆ

Comedian and šlager singer

« | | »

Pletenica

10.11.2010

Kdor visoko leta, nizko pada. Tako bi se moralo glasiti reklo. Pada. Ker je večkratno padanje pogostejši pojav, zlasti pri letanju. Gnoj je zlato in zlato je gnoj. Kdor nima duše, ne potrebuje zlata, kdor ima dušo, ne potrebuje gnoja. Srečko je že vedel kaj piše, čeravno je inspiracijo dobil z naslovnice agronomske brošure.

Ravnokar sem z Lauretom zaključil debato o morali v kapitalizmu. Zaključil sem jo tako, kot se debate na chatu navadno zaključi. Eden preneha s tipkanjem. Drugi je včasih razočaran, včasih vesel.

Melanholičen je precej boljše kot depresiven. Melanholičen je seksi. Depresiven … ni seksi. Je klinično, v najboljšem primeru.

Zdrav duh v zdravem telesu, so nas učili že v socializmu. In še kako prav so imeli, čeprav niso vedeli, da pride internet. Zato grem na basket. Coletu bom spotoma nesel jopo, ki sem mu jo kupil za rojstni dan. Bolje pozno kot marca, ko ga je praznoval, ker debele pletene jope poleti niso v modi.

 • Share/Bookmark
 

Avtor perica, zapisano 10.11.2010 ob 16:30 pod Emo, Foto, Komedija. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

8 odgovorov na “Pletenica”
 1. Biba - 11.11.2010 ob 09:34

  Hehe, hud pulover (ne jopica), sploh za moškega. Bi rada videla junaka, ki tole nosi.

 2. buba švabe - 11.11.2010 ob 09:36
  buba švabe

  Sej je vse lepo in prav, ampak to bi moral sam zaštrikat! :o :D

 3. perica - 11.11.2010 ob 09:59
  perica

  Biba,

  Slika je simbolična, bila je enostavno predobra, da je ne bi uporabil. Če dovolj dolgo gledaš, vidiš zadrgo in začutiš, da je kapuca zavihana pod jopo.

 4. Biba - 11.11.2010 ob 10:41

  :lol: Če zadost dolg gledam, vidim tud jelenčke in gorsko kočo, zasuto s snegom. Pa sebe tem nekje, se ve.

 5. samokodela - 11.11.2010 ob 12:39
  samokodela

  Jah v časih težkega kapitalizma, bi bilo najboljše iti nazaj v vrtec in ne boš verjel, na strani vrtca Kidričevo, sem zadnjič našel idealno partnerko zate in hkrati vzgojiteljico v vrtcu, v katerega se lahko zatečeš. Vse skupaj sem našel, ker sem bil na tvojem blogu in sem dobil preblisk v zvezi s tvojim imenom in sem preblisk vpisal v google:

  http://www.vrtec-kidricevo.si/zaposleni.aspx

  Pojdi na dno strani, kjer so napisane vzgojiteljice v vrtcu Cirkovce in preveri vzgojiteljico v skupini 3-5 let-ZAJČKI!!
  Vse štima razen mehki ć!!

 6. kamazov - 11.11.2010 ob 15:02

  “Melanholičen je seksi. Depresiven … ni seksi. Je klinično, v najboljšem primeru.”

  Melanholičen je/zna bit… artističen, misteriozen (sicer manj kot ciničen/sarkastičen, pa vseeno). no ja, kot si rekel… privlačen.
  Al pa tud ne; “Posamezniki, ki trpijo za melanholijo, imajo velike težave s koncentracijo. Težave imajo tudi s pomanjkanjem energije, zaradi česar niso sposobni dokončati vsakodnevnih opravil, kot je na primer oblačenje ali pa prhanje”. Torej ne oblači ali prhaj se sam, naj ti pomaga prijatelj… mislim, nauk je – ne bit sam, razmišljanje je jeba, še posebno med padanjem.

  mimogrede… kaj torej meniš o morali v kapitalizmu :mrgreen:

 7. perica - 13.11.2010 ob 12:30
  perica

  Samo,

  Ja, sem že slišal za gospo. In kdaj pa kdaj me poimenujejo z njenim imenom in priimkom, ob čemer se počutim zelo macho.

  Kamazov,

  Včasih se mi zdi, da je koordinatni sistem zamaknjen v minus, tako po x kot po y osi. Včasih pa, da so plusi in minusi zamenjani.

 8. murch - 14.11.2010 ob 12:27
  murch

  :) ) ej čist hud objavič tastr, res lepo si nawordal, sva čst tastr

Komentiraj