PERICA JERKOVIĆ

Comedian and šlager singer

« | | »

Nova prva pomoč

23.11.2010

Kupil sem novi komplet prve pomoči za v avto. Ne zato, ker je stari prestar in neuporaben, ampak zato, ker vem, da to policaju ful pomeni.

 • Share/Bookmark
 

Avtor perica, zapisano 23.11.2010 ob 09:24 pod Avtorsko, Komedija, Kratke, Kritikaka, Stand-up comedy. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

2 odgovorov na “Nova prva pomoč”
 1. samokodela - 23.11.2010 ob 14:59
  samokodela

  Meni pa se je danes zgodilo tole in če mi vida vendarle ne bodo popravili, si bom sposodil malo vate iz tvoje prve pomoči in si prekril oči:

  Na ptujskem gradu so postavili daljnogled na kovance, na katerem piše:

  NIKOLI NE GLEJTE DIREKTNO V SONCE
  TO LAHKO POVZROČI HUDE POŠKODBE OČI
  V PRIMERU OKVARE POKLIČITE ———-

  http://WWW.KR—-.EU

  Pomislil sem, tole podjetje Kr—, pa mora imeti vrhunske okuliste! Končno bom lahko kolikor bom hotel gledal v sonce in se skozi oči, ki so ogledalo duše in svetlobo usmerjajo v srce, načrpal energije iz te nam najbližje zvezde in ne bo mi več treba gledati le Tinkare Kovač ali Severe Gjurin. In ko mi bo sonce uničilo oči, bom le poklical Kr—-.eu in njihovi izjemni okulisti mi bodo pošlihtali moje čutilo za vid.

 2. buba švabe - 24.11.2010 ob 09:07
  buba švabe

  No evo, zdaj ko imaš dva, se lahko enkrat ornk na gobec, al se pa vržeš dol po stopnicah. Zakaj bi šel stari v nič, če ga pa lahko koristno uporabiš?

Komentiraj