PERICA JERKOVIĆ

Comedian and šlager singer

« | | »

Preboj domače stand-up komedije na TV

23.09.2013

Tisti, ki me poznajo, vedo, da pod domačo štejem vse kar je v mejah Juge. Ne morem iz svoje kože.

Torej, bolj kot ne po naključju bo to jesen domača stand-up komedija končno prispela na tv v kar treh nekdanjih polbratskih republikah – v Sloveniji, Bosni in Hecegovini in na Hrvaškem – hkrati. Bil je že čas …

Na hrvaškem programu RTL2 se bodo predvajali posnetki nastopov ekipe iz zagrebškega Studija Smijeha, v Sloveniji bo Planet TV to sredo začel s predvajanjem oddaje Planet Stand-up s Tinom Vodopivcem, na bosansko-hercegovški TV1 (gre za novo komercialno televizijo, ki obstaja šele 3 leta), pa se bodo predvajali nastopi z dvojnega DVD-ja Komedija s nogu, en je posnet v Zagrebu, drugi v Skopju.


Koncept oddaje Planet Standup je preprost in zelo podoben formatu Premium Blend tv hiše Comedy Central. Tin vsako oddajo gosti tri komike, z izjemo prve, kjer ob njem nastopiva le Marina Orsag in jaz. Oddaja je bila ponujena tudi večjim TV hišam, a so sodelovanje odklonili. Planet TV pa je na široko odprl vrata podobnim projektom in iskreno upam, da bo pogum Igorja Gajiča in ekipe poplačan z ratingi.

Še video napovednik.

  • Share/Bookmark
 

Avtor perica, zapisano 23.09.2013 ob 18:23 pod Foto, Mediji, Slovenija, Stand-up comedy, Vse. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

Ni odziva na “Preboj domače stand-up komedije na TV”
Komentiraj