PERICA JERKOVIĆ

Comedian and šlager singer

« | | »

Apparatus: Tin Vodopivec zvani Mingo

7.10.2013

Ok … Tina pogosto buzeriram zaradi šalabajzerstva oz. površnosti, ki je posledica dejstva, da dečko vedno fura 100 projektov hkrati, namesto da bi se bolj posvetil manjšemu številu in jih temeljiteje izpeljal. To počnem, čeprav vem, da gre za vsiljevanje lastnega načina dela nekomu, ki uspešno jadra s svojim.

Ampak tole … tole je najverjetneje najboljši intervju na temo stand-upa in komedije na tv pri nas. Apparatus presents Tin

Tin Vodopivec pozitivno presenečen nad falusno obliko in obsegom mikrofona

Hvala Anže, ker nam omogočaš, da se pokažemo v pravi luči. V dobri uri Anžetovega pogovora s Tinom poslušalec ne more preslišati dejstva, da je Tin povsem posvečen svojemu poklicu, da se ga loteva premišljeno, teoretsko poglobljeno, z veliko delovne etike in predvsem drzno. Marsikdo je prispeval svoj delež k razvoju stand-upa pri nas, a kar se mene tiče, Tinu gredo absolutno največje zasluge.

Zato mu tisti, ki ga spremljamo vrsto let, privoščimo tudi medijsko priznanje, ki ga bo mogoče končno dobil s projektom Planet Standup.

  • Share/Bookmark
 

Avtor perica, zapisano 7.10.2013 ob 12:09 pod Foto, Komedija, Mediji, Slovenija, Stand-up comedy. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

Ni odziva na “Apparatus: Tin Vodopivec zvani Mingo”
Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !