PERICA JERKOVIĆ

Comedian and šlager singer

« | | »

Stari, umrl sem!- update

5.11.2013

Tooooorej, prejšnji teden mi je Slavc končno dostavil posnetke. Pregledal sem vseh pet kamer (šesta je bila Tinova, bojda neuporabni posnetki, predaleč postavljena ), posnetki iz dveh so fuč, iz tretje sprejemljivi, iz četrte in pete pa zelo fini. Grejt sekses!

Tukaj je za pokušino štiriminutni posnetek frontalne kamere, ki je lovila total.

YouTube slika preogleda

Kar me najbolj veseli, je dejstvo, da je prav ta peta, med folk umeščena kamera, odlično ujela atmosfero (zvok smo sicer posneli posebej, ampak slabo), to pa je ključnega pomena za posnetke stand-upa in sorodnih odrskih dogodkov, kjer je reakcija publike zelo pomemben element.

Pojma nimam, kdaj bom uspel to zmontirati, do konca leta nimam časa niti začeti, po novem letu pa bomo videli. Mogoče najamem Murča za grobo montažo, pa potem še jaz pogliham finese, skrajšam izdelek na prebavljivo minutažo. Vsekakor pa sem zelo vesel, da je na izbiro dovolj kvalitetnih posnetkov in da bomo na koncu vseeno imeli lepo dokumentiran dogodek.

Dodano po dokončanju

Tu je!

YouTube slika preogleda


  • Share/Bookmark
 

Avtor perica, zapisano 5.11.2013 ob 18:30 pod Avtorsko, Komedija, Slovenija, Stand-up comedy, Video, Vse. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

Ni odziva na “Stari, umrl sem!- update”
Komentiraj